Συχνές ερωτήσεις

Τι υλικό θα παραλάβουμε από εσάς;

Με την ολοκλήρωση της επεξεργασίας, σας παραδίδουμε σε USB flash disc όλο το ψηφιακό υλικό.

Οι υπηρεσίες που προσφέρετε αφορούν μόνο τη φωτογράφηση;

Εκτός από την φωτογράφηση, παρέχουμε υπηρεσίες λήψης βίντεο, πάντα με τη χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας (π.χ. drones).

Ποια είναι η προθεσμία παράδοσης;

Θα μπορείτε να απολαύσετε τις φωτογραφίες της ημέρας του γάμου σας, εντός 8 εβδομάδων το πολύ. Επιπλέον έχετε από εμάς με αγάπη, σαν bonus, 10 από τις καλύτερες φωτογραφίες, μέσα στην πρώτη κιόλας εβδομάδα μετά το γάμο σας, για να τις απολαύσετε και να τις μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας.

Βιαζόμαστε πραγματικά, θα μπορούσατε να παραδώσετε νωρίτερα;

Δίνουμε προτεραιότητα στην ποιοτική επεξεργασία των φωτογραφιών σας και η περίοδος των 8 εβδομάδων έχει αποδειχθεί απαραίτητη προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ωστόσο, σε ειδικές περιπτώσεις, και εάν το επιτρέπει το πρόγραμμά μας, μπορούμε να καταβάλουμε τη μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να σας τις παραδώσουμε νωρίτερα. Κάτι τέτοιο βέβαια θα αυξήσει το συνολικό κόστος.

Μπορούμε να επιλέξουμε εμείς τις φωτογραφίες για το έντυπο άλμπουμ;

Μην ανησυχείτε, οι φωτογραφίες του άλμπουμ σας ψηφιακής εκτύπωσης, θα έχουν τη δική σας τελική έγκριση.

Μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στο άλμπουμ ψηφιακής εκτύπωσης ενός πραγματικού γάμου;

Φυσικά μπορείτε. Με αυτόν τον τρόπο, θα πάρετε μια ιδέα για το πώς μπορεί να μοιάζει το δικό σας.

Μπορούμε να έχουμε μια απ’ ευθείας συνομιλία μαζί σας;

Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι είναι πολύ σημαντικό να σας γνωρίσουμε καλύτερα, να κατανοήσουμε τις ανάγκες, τις προσδοκίες σας και τον τρόπο με τον οποίο είστε μοναδικοί. Μοιραστείτε μαζί μας τις επιθυμίες και τα όνειρά σας κι εμείς, με μεγάλη χαρά, θα τα κάνουμε πραγματικότητα. Σε περίπτωση που δεν μένετε στην Αθήνα, μπορούμε να επικοινωνήσουμε με βίντεοκλήση [Skype, Zoom, Messenger κ.λπ.] ή απλώς να μιλήσουμε στο τηλέφωνο.

Πώς καταλήγουμε σε συμφωνία για τη φωτογράφηση μας;

Αφού καταγράψουμε τις λεπτομέρειες των υπηρεσιών που θέλετε, είναι απαραίτητη η κατάθεση προκαταβολής, προκειμένου να εξασφαλίσετε οτι η ημερομηνία που θέλετε θα κρατηθεί αποκλειστικά για εσάς, με τους όρους που μαζί συμφωνήσαμε.

Δεν ζούμε στην Αθήνα. Ταξιδεύετε σε άλλες πόλεις ή χώρες;

Είμαστε πρόθυμοι να ταξιδέψουμε όπου βρίσκεστε και να συμμετέχουμε στο γάμο σας στο μέρος που εσείς έχετε επιλέξει. Τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής της ομάδας μας θα συμπεριληφθούν στη συμφωνία μας.

error: Content is protected !!